Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 34
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2018 Acceptability of a new olive pomace enriched biscuits (PreBiÒ®) in a dietary intervention with mildly hypercholesterolemic volunteers Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Conterno, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Il controllo della qualità sensoriale del Trentingrana: una sinergia tra mondo produttivo e ricerca Menghi, L.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Goss, A.; Merz, A. Poster
1-gen-2018 Image analysis as support for sensory evaluation of food Aprea, E.; Granitto, P.; Endrizzi, I.; Larese, M.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Effetto del congelamento sulla qualità sensoriale del latte delattosato: indagine preliminare per studi sul processo produttivo e la shelf life Bottiroli, R.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Manghi, P. Poster
1-gen-2018 Exploring inter-individual differences in in-vivo flavour release by SIFT-MS Pedrotti, M.; Menghi, L.; Khomenko, I.; Carretta, A.; Aprea, E.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Exploring the inter-individual variability in flavor release: preliminary results Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Caretta, A.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 How is the smell of a picky eater? Menghi, L.; Penza, F.; Zambanini, J.; Endrizzi, I.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 A screening tool for sustainability: a preliminary study on an Italian consumer sample Endrizzi, I.; Aprea, E.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Individual sensitivity to critical oral sensations and effect on dynamic sensory perception: a case study on extra virgin olive oil Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. Poster
1-gen-2019 Variabilità individuale nella percezione dell’olio extravergine di oliva: sensazioni critiche e flavor Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Individual variability in the perception of extra-virgin olive oil: relations between critical oral sensations and flavor determinants Cliceri, D.; Aprea, E.; Khomenko, I.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2020 Inter-individual variability in extra-virgin olive oil perception: the role of critical oral sensations and aroma release Aprea, E.; Cliceri, D.; Khomenko, I.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Effect of CO2 preservation treatments on the sensory quality of pomegranate juice Mosca, A.C.; Menghi, L.; Aprea, E.; Mazzucotelli, M.; Benedito, J.; Zambon, A.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2020 Arousal influences olfactory abilities in adults with different degree of food neophobia Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Cavazzana, A.; Biasioli, F.; Giacalone, D.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2021 Does the ‘Mountain Pasture Product’ claim affect local cheese acceptability? Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Menghi, L.; Aprea, E.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2021 Variability in the temporal perception of polyphenol-related sensations in extra virgin olive oil and impact on flavor perception Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2022 La performance dei giudici nel controllo della qualità sensoriale del formaggio Trentingrana Santoro, E.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Zambanini, J.; Aprea, E.; Gasperi, F. -
1-gen-2022 What's behind the differences in sensory responsiveness to oral stimuli in real foods? A possible link with oral and gut microbiota Menghi, L.; Cliceri, D.; Gaudioso, G.; Stefani, E.; Fava, F.; Pindo, M.; Giacalone, D.; Gasperi, F. -
1-gen-2022 Validazione dell’Adult Picky Eating Questionnaire per il contesto italiano Menghi, L.; Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Zampini, M.; Giacalone, D.; Gasperi, F. -
1-gen-2022 Valorizzazione sensoriale a supporto della sostenibilita’: il caso studio del miele millefiori trentino Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Marcazzan, G.; Gasperi, F. -
Mostrati risultati da 1 a 20 di 34
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile