Sfoglia per Autore
How does flavouring influence apple liking?
2013-01-01 Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Romano, A.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
The sound of chewing and its influence on apple preference drivers
2013-01-01 Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F.
Understanding the dynamics of perception by the combination of sensory and instrumental methods: preliminary results of a study on coffee
2013-01-01 Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Miori, S.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F.
Predicting odour attributes in apple from SPME/GC-MS data
2013-01-01 Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F.
Products selection strategies to better identify sensory key-drivers in a preference mapping, case study on apples
2014-01-01 Charles, M.C.; Maitre, I.; Mehinagic, E.; Prost, C.; Symoneaux, R.; Ouvrard, C.; Vigneau, E.
Dynamism of flavour perception phenomena: complementarity of sensory and instrumental temporal methods
2014-01-01 Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F.
L’accoppiamento di due metodi dinamici per lo studio della percezione del flavour del caffè
2014-01-01 Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Il profilo di nuove selezioni di mela studiato attraverso un approccio combinato sensoriale-strumentale
2014-01-01 Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Betta, E.; Costa, F.; Magnago, P.; Gasperi, F.
Confronto tra panel: validazione di un metodo per il profilo sensoriale delle mele
2014-01-01 Lozano, L.; Charles, M.C.; Guerra, W.; Gasperi, F.
Volatile secondary metabolites from organic apples by HS-SPME in combination with comprehensive two-dimensional GC-MS
2014-01-01 Aprea, E.; Betta, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Sebastiani, E.; Villanelli, F.; Stani, G.; Calamai, L.
Influence of different climatic conditions on the sensory quality of apples
2014-01-01 Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Manfrini, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zanella, A.; Corelli Grapadelli, L.; Gasperi, F.
An integrative method for identifying different types of apple lovers : who and why?
2014-01-01 Vigneau, E.; Charles, M.C.; Mehinagic, E.; Symoneaux, R.; Ouvrard, C.; Maitre, I.
Dynamics of flavor perception: combining sensory methods and direct injection mass spectrometry
2014-01-01 Yener, S.; Charles, M.C.; Romano, A.; Cappellin, L.; Benozzi, E.; Miori, S.; Biasoli, F.; Maerk, T.D.; Navarini, L.; Gasperi, F.
Effetto della pastorizzazione sulle proprietà sensoriali e sui composti volatili dell'acqua di cocco (Cocos nucifera L.): trattamento termico vs. anidride carbonica in pressione
2014-01-01 De Marchi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F.
Sensory comparison of organically and conventionally produced scab-resistant apples
2014-01-01 Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Zambanini, J.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Magnago, P.; Gasperi, F.
Effects of sensory characteristics and health information on fresh unprocessed products: conjoint studies on apple acceptability
2014-01-01 Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Gasperi, F.
Coltivazione biologica o integrata: confronto sensoriale di varietà di mela resistenti alla ticchiolatura
2014-01-01 Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Zambanini, J.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Magnago, P.; Gasperi, F.
Innovative methods measuring sensory interactions
2014-01-01 Prost, C.; Poinot, P.; Charles, M.C.; Arvisenet, G.; Texier, F.; Lethuaut, L.; Mehinagic, E.; Vigneau, E.
Application of a new sensory-instrumental tool for the evaluation of promising apple genotypes
2014-01-01 Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Costa, F.; Magnago, P.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F.
Effects of the sound of the bite on apple perceived crispness and hardness
2014-01-01 Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2013 | How does flavouring influence apple liking? | Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Romano, A.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | The sound of chewing and its influence on apple preference drivers | Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Understanding the dynamics of perception by the combination of sensory and instrumental methods: preliminary results of a study on coffee | Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Miori, S.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Predicting odour attributes in apple from SPME/GC-MS data | Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Products selection strategies to better identify sensory key-drivers in a preference mapping, case study on apples | Charles, M.C.; Maitre, I.; Mehinagic, E.; Prost, C.; Symoneaux, R.; Ouvrard, C.; Vigneau, E. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Dynamism of flavour perception phenomena: complementarity of sensory and instrumental temporal methods | Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | L’accoppiamento di due metodi dinamici per lo studio della percezione del flavour del caffè | Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Il profilo di nuove selezioni di mela studiato attraverso un approccio combinato sensoriale-strumentale | Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Betta, E.; Costa, F.; Magnago, P.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Confronto tra panel: validazione di un metodo per il profilo sensoriale delle mele | Lozano, L.; Charles, M.C.; Guerra, W.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Volatile secondary metabolites from organic apples by HS-SPME in combination with comprehensive two-dimensional GC-MS | Aprea, E.; Betta, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Sebastiani, E.; Villanelli, F.; Stani, G.; Calamai, L. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Influence of different climatic conditions on the sensory quality of apples | Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Manfrini, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zanella, A.; Corelli Grapadelli, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | An integrative method for identifying different types of apple lovers : who and why? | Vigneau, E.; Charles, M.C.; Mehinagic, E.; Symoneaux, R.; Ouvrard, C.; Maitre, I. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Dynamics of flavor perception: combining sensory methods and direct injection mass spectrometry | Yener, S.; Charles, M.C.; Romano, A.; Cappellin, L.; Benozzi, E.; Miori, S.; Biasoli, F.; Maerk, T.D.; Navarini, L.; Gasperi, F. | Poster | |
1-gen-2014 | Effetto della pastorizzazione sulle proprietà sensoriali e sui composti volatili dell'acqua di cocco (Cocos nucifera L.): trattamento termico vs. anidride carbonica in pressione | De Marchi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Sensory comparison of organically and conventionally produced scab-resistant apples | Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Zambanini, J.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Magnago, P.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Effects of sensory characteristics and health information on fresh unprocessed products: conjoint studies on apple acceptability | Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Coltivazione biologica o integrata: confronto sensoriale di varietà di mela resistenti alla ticchiolatura | Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Zambanini, J.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Magnago, P.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Innovative methods measuring sensory interactions | Prost, C.; Poinot, P.; Charles, M.C.; Arvisenet, G.; Texier, F.; Lethuaut, L.; Mehinagic, E.; Vigneau, E. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Application of a new sensory-instrumental tool for the evaluation of promising apple genotypes | Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Costa, F.; Magnago, P.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Effects of the sound of the bite on apple perceived crispness and hardness | Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. | Articolo in rivista |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile