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Quantification par HPLC et importance organoleptique de 4-ethylcatéchol dans le vin=Cuantificación por HPLC e importancia del 4-etilcatecol en el vino
2008-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Puecher, C.
Misura e impatto del 4-etilcatecolo in vino
2008-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Puecher, C.
Determination of 4-ethylcatechol in wine by high-performance liquid chromatography-coulometric electrochemical array detection
2008-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Nardin, T.
Comparison on semi-industrial scale of 10 commercial yeast strains: fermentation performances and effects on volatile and nitrogen compounds
2009-01-01 Nicolini, G.; Moser, S.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Zanon, N.; Malacarne, M.; Nardin, T.
Cessioni di composti fenolici da tappi di sughero commerciali
2009-01-01 Amaldi, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Malacarne, M.; Nardin, T.
Indagine sulle cessioni fenoliche da tappi di sughero presenti sul mercato
2009-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Amaldi, L.; Malacarne, M.; Nardin, T.
Scelta consapevole del ceppo di lievito come strategia di miglioramento della qualità dei vini
2010-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Moser, S.; Nardin, T.
Qualità microbiologica e prestazioni enologiche di starter per la fermentazione alcolica
2010-01-01 Guzzon, R.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Larcher, R.; Malacarne, M.
4-ethylcatecol in Italian wines, vinegars and spirits
2011-01-01 Larcher, R.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Nicolini, G.
Brettanomyces e botti: esperienze di monitoraggio e sanificazione
2011-01-01 Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Widmann, G.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Variabilità causata dai lieviti commerciali nel contenuto di azotati a basso peso molecolare dei vini
2011-01-01 Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Zanon, N.; Nardin, T.; Larcher, R.
Variabilità causata dai lieviti commerciali nel contenuto di azotati a basso peso molecolare dei vini
2011-01-01 Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Zanon, N.; Nardin, T.; Larcher, R.
Variability in the content of low molecular weight nitrogen compounds in wine caused by commercial yeast strains
2011-01-01 Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Zanon, N.; Nardin, T.; Larcher, R.
Survey of the yeast population inside wine barrels and the effects of certain techniques in preventing microbiological spoilage
2011-01-01 Guzzon, R.; Widmann, G.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R.
The prevention of microbial wine spoliage by using ozone as a sanitising agent
2012-01-01 Nardin, T.; Guzzon, R.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Il contributo della Fondazione Mach alla conoscenza spumantistica
2012-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Nardin, M.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Larcher, R.
Experience of wine barrels sanitization and potential impact of spoilage yeast on wine aroma
2012-01-01 Guzzon, R.; Widmann, G.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Effet des levures commerciales sur la richesse des vins en composés azotés à faibles poids moleculaires
2012-01-01 Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Zanon, N.; Nardin, T.; Larcher, R.
Rapid and extensive quantitation of simple phenolic compounds from wood using HPLC coupled with fused coreTM based column and coulometric array electrochemical detector
2012-01-01 Nardin, T.; Malacarne, M.; Nicolini, G.; Ferrari, R.; Ongarato, S.; Larcher, R.
Il vino buono sta nella botte pulita: legni sanitizzati in modo efficace per vini al riparo da contaminazioni microbiche indesiderate. Come?
2012-01-01 Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Larcher, R.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2008 | Quantification par HPLC et importance organoleptique de 4-ethylcatéchol dans le vin=Cuantificación por HPLC e importancia del 4-etilcatecol en el vino | Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Puecher, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Misura e impatto del 4-etilcatecolo in vino | Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Puecher, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Determination of 4-ethylcatechol in wine by high-performance liquid chromatography-coulometric electrochemical array detection | Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Nardin, T. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Comparison on semi-industrial scale of 10 commercial yeast strains: fermentation performances and effects on volatile and nitrogen compounds | Nicolini, G.; Moser, S.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Zanon, N.; Malacarne, M.; Nardin, T. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Cessioni di composti fenolici da tappi di sughero commerciali | Amaldi, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Malacarne, M.; Nardin, T. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Indagine sulle cessioni fenoliche da tappi di sughero presenti sul mercato | Larcher, R.; Nicolini, G.; Amaldi, L.; Malacarne, M.; Nardin, T. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | Scelta consapevole del ceppo di lievito come strategia di miglioramento della qualità dei vini | Larcher, R.; Nicolini, G.; Moser, S.; Nardin, T. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | Qualità microbiologica e prestazioni enologiche di starter per la fermentazione alcolica | Guzzon, R.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Larcher, R.; Malacarne, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | 4-ethylcatecol in Italian wines, vinegars and spirits | Larcher, R.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Nicolini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Brettanomyces e botti: esperienze di monitoraggio e sanificazione | Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Widmann, G.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Variabilità causata dai lieviti commerciali nel contenuto di azotati a basso peso molecolare dei vini | Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Zanon, N.; Nardin, T.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Variabilità causata dai lieviti commerciali nel contenuto di azotati a basso peso molecolare dei vini | Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Zanon, N.; Nardin, T.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Variability in the content of low molecular weight nitrogen compounds in wine caused by commercial yeast strains | Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Zanon, N.; Nardin, T.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Survey of the yeast population inside wine barrels and the effects of certain techniques in preventing microbiological spoilage | Guzzon, R.; Widmann, G.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | The prevention of microbial wine spoliage by using ozone as a sanitising agent | Nardin, T.; Guzzon, R.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Il contributo della Fondazione Mach alla conoscenza spumantistica | Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Nardin, M.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Experience of wine barrels sanitization and potential impact of spoilage yeast on wine aroma | Guzzon, R.; Widmann, G.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Effet des levures commerciales sur la richesse des vins en composés azotés à faibles poids moleculaires | Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Zanon, N.; Nardin, T.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Rapid and extensive quantitation of simple phenolic compounds from wood using HPLC coupled with fused coreTM based column and coulometric array electrochemical detector | Nardin, T.; Malacarne, M.; Nicolini, G.; Ferrari, R.; Ongarato, S.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Il vino buono sta nella botte pulita: legni sanitizzati in modo efficace per vini al riparo da contaminazioni microbiche indesiderate. Come? | Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Larcher, R. | Articolo in rivista |
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