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1-gen-1999 Quantification by differential pH-metry of the reducing sugar content in musts through enzymatic reactions: comparison with Fehling's oxidimetric technique Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2000 La caratterizzazione della composizione delle uve e dei vini per orientare la vinificazione: il caso dell'Enantio Nicolini, G.; Mattivi, F.; Ramponi, M.; Malossini, U.; Larcher, R.; Versini, G. Articolo in rivista
1-gen-2000 Improved control of the authenticity and geographic origin of grape products using stable multi-isotopic analyses Versini, G.; Depentori, D.; Camin, F.; Larcher, R.; Carrau, F.; Dellacassa, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 Prestazioni fermentative ed aromatiche di lieviti sudafricani di recente immissione in Italia Nicolini, G.; Volonterio, G.; Larcher, R.; Moser, S.; Dalla Serra, A. Articolo in rivista
1-gen-2000 Fermentation kinetics and wine aroma production of nine Saccharomyces cerevisiae strains fermenting white juices from Trentino (North Italy) Nicolini, G.; Dalla Serra, A.; Larcher, R.; Moser, S. Poster
1-gen-2000 Aromatic performances of South African commercial yeasts with native grapes from Trentino (North Italy) Nicolini, G.; Larcher, R.; Dalla Serra, A.; Moser, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 Lieviti ed aromi dei vini: comparazione tra ceppi commerciali di larga diffusione Nicolini, G.; Mocchiutti, R.; Larcher, R.; Moser, S. Articolo in rivista
1-gen-2001 Free amino acid profile of grape varietes native to Trentino (Italy) Nicolini, G.; Larcher, R.; Ramponi, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 Micro- and in trace element composition of Trentino grapes and wines: characterisation by ICP-OES Larcher, R.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 Survey of ochratoxin A in musts, concentrated musts and wines produced or marketed in Trentino (Italy) Larcher, R.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2001 ICP-OES and ICP-MS measurement of mineral elements in grapes and wines: analytical, compositional and enological aspects Nicolini, G.; Larcher, R.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 Contenuto di ammonio e profilo aminoacido di mosti varietali dell'annata 1999 Nicolini, G.; Larcher, R.; Ramponi, M. Articolo in rivista
1-gen-2001 Free amino acid composition of juices of 12 grape varieties grown in Trentino (Italy) Nicolini, G.; Ramponi, M.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2001 Survey of 22 mineral elements in wines from Trentino (Italy) using ICP-OES Larcher, R.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2002 Comparison of wine density and alcoholic strength measurement by hydrostatic balance and electronic density-meter Versini, G.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bolognini, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2002 Indagine sulla composizione in anioni inorganici di mosti e vini Nicolini, G.; Larcher, R.; Fiorini, M. Articolo in rivista
1-gen-2003 Composizione di base e profilo minerale di spumanti classici italiani Nicolini, G.; Larcher, R.; Bontempo, L. Articolo in rivista
1-gen-2003 Caratterizzazione della composizione di base e del contenuto di elementi in micro-quantità ed in tracce in spumanti italiani elaborati con il metodo classico Nicolini, G.; Larcher, R.; Bontempo, L. Articolo in rivista
1-gen-2003 Microelement composition of North Italian typical cheeses Bontempo, L.; Larcher, R.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Evidence of changes in the micro-element composition of wine due to the yeast strain Nicolini, G.; Larcher, R. Articolo in rivista
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