Sfoglia per Autore
Tecniche a confronto per l'analisi della componente volatile del formaggio: influenza delle modalità di raccolta del latte sul profilo aromatico del Trentingrana
2010-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Betta, E.; Soukoulis, C.; Schuhfried, E.; Gasperi, F.
L'analisi della frazione volatile: fra riferimenti sicuri e nuove possibilità
2011-01-01 Biasioli, F.; Fabris, A.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Does the view of your nose help your smell?
2011-01-01 Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F.
Volatiles that encode host-plant quality in the grapevine moth
2011-01-01 Tasin, M.; Betta, E.; Carlin, S.; Gasperi, F.; Mattivi, F.; Pertot, I.
Multisensory modulation of texture perception in apples
2012-01-01 Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F.
Towards high throughput phenotyping of the multisensory space of apple quality
2012-01-01 Biasioli, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Cappellin, L.; Corollaro, M.L.; Costa, F.; Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Romano, A.; Ting, V.; Gasperi, F.
Multivariate modelling of odour profiles and volatile compounds in apples
2012-01-01 Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Influence of sound on texture perception of apples
2012-01-01 Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F.
L'interazione multisensoriale nella percezione della texture della mela
2012-01-01 Pojer, N.; Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F.
Odour profiling of apple cultivars and correlation with volatile compounds
2012-01-01 Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Il profilo aromatico del formaggio Trentingrana: effetto delle modalità di conservazione del latte
2012-01-01 Fabris, A.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Sensory and instrumental profiling of 18 apple cultivars to investigate the relation between perceived quality and odour and flavour
2012-01-01 Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Extended time–course monitoring of volatile compounds of dried mushrooms by headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) coupled with gas chromatography–mass spectrometry (GC–MS)
2013-01-01 Aprea, E.; Betta, E.; Fanti, M.; Gasperi, F.
The effect of animal functional traits on volatile organic compound profile of model cheeses obtained from milk of individual cows
2013-01-01 Bergamaschi, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Cipolat Gotet, C.; Cecchinato, A.; Bittante, G.; Gasperi, F.
The sound of chewing and its influence on apple preference drivers
2013-01-01 Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F.
Predicting odour attributes in apple from SPME/GC-MS data
2013-01-01 Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F.
How does flavouring influence apple liking?
2013-01-01 Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Romano, A.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Supercritical carbon dioxide pasteurization of coconut water: a sport drink with a high vitaminic and nutritional content
2013-01-01 Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Gasperi, F.; Spilimbergo, S.
Il profilo di nuove selezioni di mela studiato attraverso un approccio combinato sensoriale-strumentale
2014-01-01 Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Betta, E.; Costa, F.; Magnago, P.; Gasperi, F.
Il ruolo del suono nella percezione della croccantezza della mela
2014-01-01 Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2010 | Tecniche a confronto per l'analisi della componente volatile del formaggio: influenza delle modalità di raccolta del latte sul profilo aromatico del Trentingrana | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Betta, E.; Soukoulis, C.; Schuhfried, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | L'analisi della frazione volatile: fra riferimenti sicuri e nuove possibilità | Biasioli, F.; Fabris, A.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2011 | Does the view of your nose help your smell? | Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Volatiles that encode host-plant quality in the grapevine moth | Tasin, M.; Betta, E.; Carlin, S.; Gasperi, F.; Mattivi, F.; Pertot, I. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Multisensory modulation of texture perception in apples | Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Towards high throughput phenotyping of the multisensory space of apple quality | Biasioli, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Cappellin, L.; Corollaro, M.L.; Costa, F.; Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Romano, A.; Ting, V.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Multivariate modelling of odour profiles and volatile compounds in apples | Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Influence of sound on texture perception of apples | Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | L'interazione multisensoriale nella percezione della texture della mela | Pojer, N.; Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Odour profiling of apple cultivars and correlation with volatile compounds | Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Il profilo aromatico del formaggio Trentingrana: effetto delle modalità di conservazione del latte | Fabris, A.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Sensory and instrumental profiling of 18 apple cultivars to investigate the relation between perceived quality and odour and flavour | Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Extended time–course monitoring of volatile compounds of dried mushrooms by headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) coupled with gas chromatography–mass spectrometry (GC–MS) | Aprea, E.; Betta, E.; Fanti, M.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | The effect of animal functional traits on volatile organic compound profile of model cheeses obtained from milk of individual cows | Bergamaschi, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Cipolat Gotet, C.; Cecchinato, A.; Bittante, G.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | The sound of chewing and its influence on apple preference drivers | Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Predicting odour attributes in apple from SPME/GC-MS data | Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | How does flavouring influence apple liking? | Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Romano, A.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Supercritical carbon dioxide pasteurization of coconut water: a sport drink with a high vitaminic and nutritional content | Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Gasperi, F.; Spilimbergo, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Il profilo di nuove selezioni di mela studiato attraverso un approccio combinato sensoriale-strumentale | Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Betta, E.; Costa, F.; Magnago, P.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Il ruolo del suono nella percezione della croccantezza della mela | Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile