Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 86
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2010 Tecniche a confronto per l'analisi della componente volatile del formaggio: influenza delle modalità di raccolta del latte sul profilo aromatico del Trentingrana Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Betta, E.; Soukoulis, C.; Schuhfried, E.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 L'analisi della frazione volatile: fra riferimenti sicuri e nuove possibilità Biasioli, F.; Fabris, A.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2011 Does the view of your nose help your smell? Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Volatiles that encode host-plant quality in the grapevine moth Tasin, M.; Betta, E.; Carlin, S.; Gasperi, F.; Mattivi, F.; Pertot, I. Articolo in rivista
1-gen-2012 Multisensory modulation of texture perception in apples Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Towards high throughput phenotyping of the multisensory space of apple quality Biasioli, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Cappellin, L.; Corollaro, M.L.; Costa, F.; Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Romano, A.; Ting, V.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Multivariate modelling of odour profiles and volatile compounds in apples Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Influence of sound on texture perception of apples Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 L'interazione multisensoriale nella percezione della texture della mela Pojer, N.; Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Odour profiling of apple cultivars and correlation with volatile compounds Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Il profilo aromatico del formaggio Trentingrana: effetto delle modalità di conservazione del latte Fabris, A.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2012 Sensory and instrumental profiling of 18 apple cultivars to investigate the relation between perceived quality and odour and flavour Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2013 Extended time–course monitoring of volatile compounds of dried mushrooms by headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) coupled with gas chromatography–mass spectrometry (GC–MS) Aprea, E.; Betta, E.; Fanti, M.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 The effect of animal functional traits on volatile organic compound profile of model cheeses obtained from milk of individual cows Bergamaschi, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Cipolat Gotet, C.; Cecchinato, A.; Bittante, G.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 The sound of chewing and its influence on apple preference drivers Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Predicting odour attributes in apple from SPME/GC-MS data Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 How does flavouring influence apple liking? Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Romano, A.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Supercritical carbon dioxide pasteurization of coconut water: a sport drink with a high vitaminic and nutritional content Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Gasperi, F.; Spilimbergo, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 Il profilo di nuove selezioni di mela studiato attraverso un approccio combinato sensoriale-strumentale Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Betta, E.; Costa, F.; Magnago, P.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Il ruolo del suono nella percezione della croccantezza della mela Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
Mostrati risultati da 1 a 20 di 86
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile