Sfoglia per Autore
PTR-MS in food science and technology: new perspectives from the TOF version
2009-01-01 Biasioli, F.; Fabris, A.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
PTR-MS study of Henry's law constants of sulfides and disulfides
2009-01-01 Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Tecniche a confronto per l'analisi della componente volatile del formaggio: influenza delle modalità di raccolta del latte sul profilo aromatico del Trentingrana
2010-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Betta, E.; Soukoulis, C.; Schuhfried, E.; Gasperi, F.
L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi
2010-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Un approccio combinato per la valutazione della qualità sensoriale della mela
2010-01-01 Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Costa, F.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F.
Effetto di due sistemi di filtrazione sulle componenti fenoliche e volatili dell'olio extravergine di oliva
2010-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Bernardinello, D.; Carlin, S.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Gasperi, F.
Henry's law constant of sulfides and disulfides
2010-01-01 Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
New PTR-ToF-MS data challenges addressed by chemometrics and data mining
2010-01-01 Cappellin, L.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Costa, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Proton transfer reaction time-of-flight mass spectrometry monitoring of the evolution of volatile compounds during lactic acid fermentation of milk
2010-01-01 Soukoulis, C.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
PTR-TOF-MS and data-mining methods for rapid characterisation of agro-industrial samples: influence of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese
2010-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.
Proton transfer reaction rate coefficients between H3O+ and some sulphur compounds
2010-01-01 Cappellin, L.; Probst, M.; Limtrakul, J.; Biasioli, F.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Improved mass accuracy in PTR-TOF-MS: another step towards better compound identification in PTR-MS
2010-01-01 Cappellin, L.; Biasioli, F.; Fabris, A.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
PTR-QUAD-MS and PTR-ToF-MS in food science and technology
2011-01-01 Biasioli, F.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Monovariety olive oils from Tuscany: chemical and sensory profiling
2011-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Migliorini, M.; Mazzanti, L.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Gasperi, F.
Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry (PTR-ToF-MS) for in vivo breath analysis of rats under different diet conditions
2011-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Gasperi, F.; Morisco, F.; D'Argenio, G.; Lembo, V.; Fogliano, V.; Caporaso, N.
PTR-TOF-MS monitoring of an in-vitro and in-vivo flavour release in cereal bars with varying sugar composition
2011-01-01 Heenan, S.; Soukoulis, C.; Silcock, P.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Gasperi, F.
In-vitro and in-vivo on-line monitoring of flavour compound release during consumption of fruits from different apple cultivars
2011-01-01 Ting, V.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Heenan, S.; Silcock, P.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
PTR-TOF-MS analysis of flavour profiles: a new tool for classifying apple clones
2011-01-01 Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Costa, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
L'analisi della frazione volatile: fra riferimenti sicuri e nuove possibilità
2011-01-01 Biasioli, F.; Fabris, A.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Correcting the dead time effect in PTR-TOF-MS
2011-01-01 Cappellin, L.; Biasioli, F.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2009 | PTR-MS in food science and technology: new perspectives from the TOF version | Biasioli, F.; Fabris, A.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | PTR-MS study of Henry's law constants of sulfides and disulfides | Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Tecniche a confronto per l'analisi della componente volatile del formaggio: influenza delle modalità di raccolta del latte sul profilo aromatico del Trentingrana | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Betta, E.; Soukoulis, C.; Schuhfried, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Un approccio combinato per la valutazione della qualità sensoriale della mela | Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Costa, F.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Effetto di due sistemi di filtrazione sulle componenti fenoliche e volatili dell'olio extravergine di oliva | Aprea, E.; Biasioli, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Bernardinello, D.; Carlin, S.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Henry's law constant of sulfides and disulfides | Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | New PTR-ToF-MS data challenges addressed by chemometrics and data mining | Cappellin, L.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Costa, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Proton transfer reaction time-of-flight mass spectrometry monitoring of the evolution of volatile compounds during lactic acid fermentation of milk | Soukoulis, C.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | PTR-TOF-MS and data-mining methods for rapid characterisation of agro-industrial samples: influence of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | Proton transfer reaction rate coefficients between H3O+ and some sulphur compounds | Cappellin, L.; Probst, M.; Limtrakul, J.; Biasioli, F.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | Improved mass accuracy in PTR-TOF-MS: another step towards better compound identification in PTR-MS | Cappellin, L.; Biasioli, F.; Fabris, A.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | PTR-QUAD-MS and PTR-ToF-MS in food science and technology | Biasioli, F.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Monovariety olive oils from Tuscany: chemical and sensory profiling | Aprea, E.; Biasioli, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Migliorini, M.; Mazzanti, L.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry (PTR-ToF-MS) for in vivo breath analysis of rats under different diet conditions | Aprea, E.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Gasperi, F.; Morisco, F.; D'Argenio, G.; Lembo, V.; Fogliano, V.; Caporaso, N. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | PTR-TOF-MS monitoring of an in-vitro and in-vivo flavour release in cereal bars with varying sugar composition | Heenan, S.; Soukoulis, C.; Silcock, P.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | In-vitro and in-vivo on-line monitoring of flavour compound release during consumption of fruits from different apple cultivars | Ting, V.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Heenan, S.; Silcock, P.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | PTR-TOF-MS analysis of flavour profiles: a new tool for classifying apple clones | Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Costa, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | L'analisi della frazione volatile: fra riferimenti sicuri e nuove possibilità | Biasioli, F.; Fabris, A.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2011 | Correcting the dead time effect in PTR-TOF-MS | Cappellin, L.; Biasioli, F.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile