Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 183
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2009 PTR-MS in food science and technology: new perspectives from the TOF version Biasioli, F.; Fabris, A.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 PTR-MS study of Henry's law constants of sulfides and disulfides Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Tecniche a confronto per l'analisi della componente volatile del formaggio: influenza delle modalità di raccolta del latte sul profilo aromatico del Trentingrana Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Betta, E.; Soukoulis, C.; Schuhfried, E.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Un approccio combinato per la valutazione della qualità sensoriale della mela Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Costa, F.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Effetto di due sistemi di filtrazione sulle componenti fenoliche e volatili dell'olio extravergine di oliva Aprea, E.; Biasioli, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Bernardinello, D.; Carlin, S.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Henry's law constant of sulfides and disulfides Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 New PTR-ToF-MS data challenges addressed by chemometrics and data mining Cappellin, L.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Costa, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Proton transfer reaction time-of-flight mass spectrometry monitoring of the evolution of volatile compounds during lactic acid fermentation of milk Soukoulis, C.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2010 PTR-TOF-MS and data-mining methods for rapid characterisation of agro-industrial samples: influence of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. Articolo in rivista
1-gen-2010 Proton transfer reaction rate coefficients between H3O+ and some sulphur compounds Cappellin, L.; Probst, M.; Limtrakul, J.; Biasioli, F.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2010 Improved mass accuracy in PTR-TOF-MS: another step towards better compound identification in PTR-MS Cappellin, L.; Biasioli, F.; Fabris, A.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2011 PTR-QUAD-MS and PTR-ToF-MS in food science and technology Biasioli, F.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Monovariety olive oils from Tuscany: chemical and sensory profiling Aprea, E.; Biasioli, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Migliorini, M.; Mazzanti, L.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry (PTR-ToF-MS) for in vivo breath analysis of rats under different diet conditions Aprea, E.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Gasperi, F.; Morisco, F.; D'Argenio, G.; Lembo, V.; Fogliano, V.; Caporaso, N. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 PTR-TOF-MS monitoring of an in-vitro and in-vivo flavour release in cereal bars with varying sugar composition Heenan, S.; Soukoulis, C.; Silcock, P.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 In-vitro and in-vivo on-line monitoring of flavour compound release during consumption of fruits from different apple cultivars Ting, V.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Heenan, S.; Silcock, P.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 PTR-TOF-MS analysis of flavour profiles: a new tool for classifying apple clones Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Costa, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 L'analisi della frazione volatile: fra riferimenti sicuri e nuove possibilità Biasioli, F.; Fabris, A.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2011 Correcting the dead time effect in PTR-TOF-MS Cappellin, L.; Biasioli, F.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
Mostrati risultati da 1 a 20 di 183
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile