Sfoglia per Autore
Wine micro-oxygenation: a metabolic view
2010-01-01 Vrhovsek, U.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Arapitsas, P.; Mattivi, F.
Una visione olistica della micro-ossigenazione
2010-01-01 Mattivi, F.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Masuero, D.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.
A metabolomic view of wine micro-oxygenation
2010-01-01 Mattivi, F.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.
A metabolomic view of wine micro-oxygenation
2010-01-01 Mattivi, F.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.
Nov pogled na proces mikrooksigenacije rdecih vin s stališca metabolomike
2010-01-01 Vrhovsek, U.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.
An untargeted metabolomics approach to wine micro-oxygenation
2011-01-01 Arapitsas, P.; Scholz, M.U.; Masuero, D.; Biondi Bartolini, A.; Di Blasi, S.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
Positive infuence of a reductive winemaking on the quality of Lugana wines
2011-01-01 Mattivi, F.; Fedrizzi, B.; Zenato, A.; Tiefenthaler, P.; Tempesta, S.; Perenzoni, D.; Cantarella, P.; Simeoni, F.
Il primo approccio metabolomico per lo studio della micro-ossigenazione
2011-01-01 Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Biondi Bartolini, A.; Di Blasi, S.; Perenzoni, D.; Rigo, A.; Vrhovsek, U.
Il primo approccio metabolomico per lo studio della micro-ossigenazione
2011-01-01 Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Biondi Bartolini, A.; Di Blasi, S.; Perenzoni, D.; Rigo, A.; Vrhovsek, U.
L'analisi metabolomica descrive come cambia la composizione del vino durante la micro-ossigenazione, sotto l'effetto combinato di ossigeno e ferro
2012-01-01 Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.
An updated view of the formation of pigments in Brunello di Montalcino wines
2012-01-01 Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Roman, T.; Nicolini, G.; Mattivi, F.
Study of Sangiovese wines pigment profile by UHPLC-MS/MS
2012-01-01 Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Nicolini, G.; Mattivi, F.
A metabolomic approach to the study of wine micro-oxygenation
2012-01-01 Arapitsas, P.; Scholz, M.U.; Vrhovsek, U.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Masuero, D.; Perenzoni, D.; Rigo, A.; Mattivi, F.
Development of reliable analytical tools for evaluating the influence of reductive winemaking on the quality of Lugana wines
2012-01-01 Mattivi, F.; Fedrizzi, B.; Zenato, A.; Tiefenthaler, P.; Tempesta, S.; Perenzoni, D.; Cantarella, P.; Simeoni, F.; Vrhovsek, U.
A comprehensive LC-MS/MS study of pigment profile evolution during ageing of Brunello di Montalcino wines
2012-01-01 Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.
Identification of intermediates involved in the biosynthetic pathway of 3-mercaptohexan-1-ol conjugates in yellow passion fruit (Passiflora edulis f. flavicarpa)
2012-01-01 Fedrizzi, B.; Guella, G.; Perenzoni, D.; Gasperotti, M.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
Traceability of the Brunello di Montalcino Wines
2013-01-01 Mattivi, F.; Camin, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Wehrens, H.R.M.J.
An updated view of the formation of pigments in Brunello di Montalcino wines
2013-01-01 Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Mattivi, F.
Tracciabilità del Sangiovese per la produzione del Brunello di Montalcino con il metodo del profilo antocianico
2013-01-01 Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Wehrens, H.R.M.J.
Use of instrumental acoustic parameters of winegrape seeds as possible predictors of extractable phenolic compounds
2013-01-01 Rolle, L.; Giacosa, S.; Torchio, F.; Perenzoni, D.; Río Segade, S.; Gerbi, V.; Mattivi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2010 | Wine micro-oxygenation: a metabolic view | Vrhovsek, U.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Arapitsas, P.; Mattivi, F. | Poster | |
1-gen-2010 | Una visione olistica della micro-ossigenazione | Mattivi, F.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Masuero, D.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | A metabolomic view of wine micro-oxygenation | Mattivi, F.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | A metabolomic view of wine micro-oxygenation | Mattivi, F.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Nov pogled na proces mikrooksigenacije rdecih vin s stališca metabolomike | Vrhovsek, U.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | An untargeted metabolomics approach to wine micro-oxygenation | Arapitsas, P.; Scholz, M.U.; Masuero, D.; Biondi Bartolini, A.; Di Blasi, S.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Positive infuence of a reductive winemaking on the quality of Lugana wines | Mattivi, F.; Fedrizzi, B.; Zenato, A.; Tiefenthaler, P.; Tempesta, S.; Perenzoni, D.; Cantarella, P.; Simeoni, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Il primo approccio metabolomico per lo studio della micro-ossigenazione | Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Biondi Bartolini, A.; Di Blasi, S.; Perenzoni, D.; Rigo, A.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Il primo approccio metabolomico per lo studio della micro-ossigenazione | Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Biondi Bartolini, A.; Di Blasi, S.; Perenzoni, D.; Rigo, A.; Vrhovsek, U. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | L'analisi metabolomica descrive come cambia la composizione del vino durante la micro-ossigenazione, sotto l'effetto combinato di ossigeno e ferro | Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2012 | An updated view of the formation of pigments in Brunello di Montalcino wines | Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Roman, T.; Nicolini, G.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Study of Sangiovese wines pigment profile by UHPLC-MS/MS | Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Nicolini, G.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | A metabolomic approach to the study of wine micro-oxygenation | Arapitsas, P.; Scholz, M.U.; Vrhovsek, U.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Masuero, D.; Perenzoni, D.; Rigo, A.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Development of reliable analytical tools for evaluating the influence of reductive winemaking on the quality of Lugana wines | Mattivi, F.; Fedrizzi, B.; Zenato, A.; Tiefenthaler, P.; Tempesta, S.; Perenzoni, D.; Cantarella, P.; Simeoni, F.; Vrhovsek, U. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | A comprehensive LC-MS/MS study of pigment profile evolution during ageing of Brunello di Montalcino wines | Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Identification of intermediates involved in the biosynthetic pathway of 3-mercaptohexan-1-ol conjugates in yellow passion fruit (Passiflora edulis f. flavicarpa) | Fedrizzi, B.; Guella, G.; Perenzoni, D.; Gasperotti, M.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Traceability of the Brunello di Montalcino Wines | Mattivi, F.; Camin, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Wehrens, H.R.M.J. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | An updated view of the formation of pigments in Brunello di Montalcino wines | Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Tracciabilità del Sangiovese per la produzione del Brunello di Montalcino con il metodo del profilo antocianico | Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Wehrens, H.R.M.J. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Use of instrumental acoustic parameters of winegrape seeds as possible predictors of extractable phenolic compounds | Rolle, L.; Giacosa, S.; Torchio, F.; Perenzoni, D.; Río Segade, S.; Gerbi, V.; Mattivi, F. | Articolo in rivista |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile