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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2003 Tosela di Primiero cheese: influence of a Streptococcus macedonicus and Lactobacillus paracasei natural integration culture on cheese flavour Schiavon, S.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Cappa, F.; Cocconcelli, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2004 Biodiversità microbica dei latti trentini destinati alla produzione dei formaggi nostrani Poznanski, E.; Franciosi, E.; Schiavon, S.; Cavazza, A. Articolo in rivista
1-gen-2004 Biodiversità batterica in latti destinati alla produzione di formaggi nostrani trentini Franciosi, E.; Schiavon, S.; Poznanski, E.; Cavazza, A. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2005 Biodiversità e dinamiche delle popolazioni microbiche dei formaggi nostrani trentini Poznanski, E.; Cavazza, A.; Schiavon, S.; Franciosi, E.; Cappa, F.; Cocconcelli, P. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2006 Autochthonous non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) isolated from Puzzone di Moena used as integrative cultures in experimental cheesemaking Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Studio della biodiversità microbica in formaggi nostrani trentini Poznanski, E.; Franciosi, E.; Cavazza, A. Articolo in rivista
1-gen-2006 Genotypic characterization of enterococci isolated from Puzzone di Moena cheese Franciosi, E.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Washing the grapes before crushing: effects on contaminants and fermentation Cavazza, A.; Franciosi, E.; Pojer, M.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2008 A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2009 Washing grapes before crushing: effects on contaminants and fermentation Cavazza, A.; Franciosi, E.; Pojer, M.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 A combined approach to investigate sensory quality of cheese by means of trained and expert panels and instrumental characterisation Endrizzi, I.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Chemical and microbial diversity in Trentingrana cheese at 18 month ripening Franciosi, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Aspetti microbiologici del latte crudo, mantenuto a diverse temperature, per la produzione di grana trentino Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2009 Biodiversity and technological potential of wild lactic acid bacteria from raw cows' milk Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2009 Presence of enterococci in raw cow's milk and "Puzzone di Moena" cheese Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2009 Microbiological monitoring of raw milk from selected farm in the Trentingrana region Franciosi, E.; Pecile, A.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2010 Microbial dynamics differences in hard cheese core and under the rind Monfredini, L.; Franciosi, E.; Cavazza, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 L'aroma del Puzzone Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2010 Valutazione sensoriale e strumentale della qualità del formaggio Trentingrana in funzione della modalità di raccolta del latte Endrizzi, I.; Fabris, A.; Carlin, S.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2010 Milk refrigeration influence on Grana Trentino cheese quality Franciosi, E.; Monfredini, L.; Cavazza, A. Contributo in Atti di convegno
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