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Okus po svetlobi v Slovenskih vinih sort Chardonnay in sivi Pinot (Odore di luce nei vini sloveni delle varietà Chardonnay e Pinot grigio)
1998-01-01 Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Tonon, D.; Andrés Lacueva, C.
Specific substances in wine for the prevention of coronary artery disease
1998-01-01 Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
Fattori varietali e tecnologici che determinano il patrimonio fenolico dei vini
1998-01-01 Mattivi, F.; Nicolini, G.; Vrhovsek, U.
Determination of indole-3-acetic acid, tryptophan and other indoles in must and wine by high-performance liquid chromatography with fluorescence detection
1999-01-01 Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Versini, G.
Comparison of HPLC and spectrophotometric methods for the analysis of red wine phenolics
2000-01-01 Vrhovsek, U.; Waterhouse, A.L.; Mattivi, F.
Contribution of the proanthocyanidins to the peroxy radical scavenging capacity of some Italian red wines
2000-01-01 Rigo, A.; Vianello, F.; Clementi, G.; Rossetto, M.; Scarpa, M.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
High-performance liquid chromatographic determination of the riboflavin concentration in white wines for predicting their resistance to light
2000-01-01 Mattivi, F.; Monetti, A.; Vrhovsek, U.; Tonon, D.; Andrés Lacueva, C.
Analysis of red wine phenolics: comparison of HPLC and spectrophotometric methods
2001-01-01 Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Waterhouse, A.L.
Stable free radicals as ubiquitous components of red wines
2001-01-01 Rossetto, M.; Vianello, F.; Rigo, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Scarpa, M.
Gli acidi cinammici come marcatori della tecnologia di estrazione del mosto nella produzione dei vini bianchi
2002-01-01 Vrhovsek, U.; Pojer, M.; Mattivi, F.
Antiossidanti nella mela e loro importanza nella nutrizione
2002-01-01 Mattivi, F.; Tonon, D.; Vrhovsek, U.
Interaction between bilitranslocase and phenolics
2002-01-01 Mattivi, F.; Passamonti, S.; Vrhovsek, U.
The interaction of anthocyanins with bilitranslocase
2002-01-01 Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
The occurrence of the stilbene piceatannol in grapes
2002-01-01 Bavaresco, L.; Fregoni, M.; Trevisan, M.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Falchetti, R.
Characterization of Vaccinium berries by their content in total phenols, anthocyanins and hydroxycinnamic acids
2003-01-01 Giongo, L.; Ieri, F.; Vrhovsek, U.; Bonacin, S.; Ghio, L.; Volonterio, G.; Mattivi, F.
Improved LC-MS method for the analysis of anthocyanins in plasma and liver
2003-01-01 Vrhovsek, U.; Passamonti, S.; Mattivi, F.
Hepatic uptake of dietary anthocyanins and the role of bilitranslocase
2003-01-01 Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Terdoslavich, M.; Vanzo, A.; Cocolo, A.; Decorti, G.; Mattivi, F.
Red pigments in the Vitis vinifera grape
2003-01-01 Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Grando, M.S.; Stefanini, M.; Velasco, R.
The stomach as a site for anthocyanins absorption from food
2003-01-01 Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Vanzo, A.; Mattivi, F.
Gli antiossidanti polifenolici nella mela: quantità ed attività
2004-01-01 Vrhovsek, U.; Vanzani, P.; Rossetto, M.; Scarpa, M.; Rigo, A.; Tonon, D.; Mattivi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-1998 | Okus po svetlobi v Slovenskih vinih sort Chardonnay in sivi Pinot (Odore di luce nei vini sloveni delle varietà Chardonnay e Pinot grigio) | Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Tonon, D.; Andrés Lacueva, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1998 | Specific substances in wine for the prevention of coronary artery disease | Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1998 | Fattori varietali e tecnologici che determinano il patrimonio fenolico dei vini | Mattivi, F.; Nicolini, G.; Vrhovsek, U. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1999 | Determination of indole-3-acetic acid, tryptophan and other indoles in must and wine by high-performance liquid chromatography with fluorescence detection | Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Versini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2000 | Comparison of HPLC and spectrophotometric methods for the analysis of red wine phenolics | Vrhovsek, U.; Waterhouse, A.L.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Contribution of the proanthocyanidins to the peroxy radical scavenging capacity of some Italian red wines | Rigo, A.; Vianello, F.; Clementi, G.; Rossetto, M.; Scarpa, M.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2000 | High-performance liquid chromatographic determination of the riboflavin concentration in white wines for predicting their resistance to light | Mattivi, F.; Monetti, A.; Vrhovsek, U.; Tonon, D.; Andrés Lacueva, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2001 | Analysis of red wine phenolics: comparison of HPLC and spectrophotometric methods | Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Waterhouse, A.L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2001 | Stable free radicals as ubiquitous components of red wines | Rossetto, M.; Vianello, F.; Rigo, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Scarpa, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2002 | Gli acidi cinammici come marcatori della tecnologia di estrazione del mosto nella produzione dei vini bianchi | Vrhovsek, U.; Pojer, M.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2002 | Antiossidanti nella mela e loro importanza nella nutrizione | Mattivi, F.; Tonon, D.; Vrhovsek, U. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2002 | Interaction between bilitranslocase and phenolics | Mattivi, F.; Passamonti, S.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2002 | The interaction of anthocyanins with bilitranslocase | Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2002 | The occurrence of the stilbene piceatannol in grapes | Bavaresco, L.; Fregoni, M.; Trevisan, M.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Falchetti, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | Characterization of Vaccinium berries by their content in total phenols, anthocyanins and hydroxycinnamic acids | Giongo, L.; Ieri, F.; Vrhovsek, U.; Bonacin, S.; Ghio, L.; Volonterio, G.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Improved LC-MS method for the analysis of anthocyanins in plasma and liver | Vrhovsek, U.; Passamonti, S.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Hepatic uptake of dietary anthocyanins and the role of bilitranslocase | Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Terdoslavich, M.; Vanzo, A.; Cocolo, A.; Decorti, G.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Red pigments in the Vitis vinifera grape | Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Grando, M.S.; Stefanini, M.; Velasco, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | The stomach as a site for anthocyanins absorption from food | Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Vanzo, A.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Gli antiossidanti polifenolici nella mela: quantità ed attività | Vrhovsek, U.; Vanzani, P.; Rossetto, M.; Scarpa, M.; Rigo, A.; Tonon, D.; Mattivi, F. | Articolo in rivista |
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