Sfoglia per Rivista  FOOD & FUNCTION

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
5-lug-2024 Circulating low-molecular-weight (poly)phenol metabolites in the brain: unveiling in vitro and in vivo blood-brain barrier transport Carecho, R.; Marques, D.; Carregosa, D.; Masuero, D.; Garcia-Aloy, M.; Tramer, F.; Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Ventura, M.R.; Brito, M.A.; Nunes Dos Santos, C.; Figueira, I. -
1-gen-2024 Effect of high pressure homogenization on in vitro digestibility and colon fermentability of pea protein-rich bread designed for elderly consumers Moretton, M.; Casertano, M.; Pellegrini, N.; Anese, M.; Fogliano, V.; Capuano, E. -
1-gen-2018 Gut : liver : brain axis: the microbial challenge in the hepatic encephalopathy Mancini, A.; Campagna, F.; Amodio, P.; Tuohy, K. Articolo in rivista
1-gen-2016 Impact of increasing fruit and vegetables and flavonoid intake on the human gut microbiota Klinder, A.; Shen, Q.; Heppel, S.; Lovegrove, J.A.; Rowland, I.; Tuohy, K.M. Articolo in rivista
1-gen-2019 Spinach consumption ameliorates the gut microbiota and dislipaemia in rats with diet-induced non-alcoholic fatty liver disease (NAFLD) Elvira-Torales, L.I.; Periago, M.J.; González Barrio, R.; Hidalgo, N.; Navarro González, I.; Gómez Gallego, C.; Masuero, D.; Soini, E.; Vrhovsek, U.; García Alonso, F.J. Articolo in rivista
1-gen-2017 A study of the prebiotic-like effects of tomato juice consumption in rats with diet-induced non-alcoholic fatty liver disease (NAFLD) García-Alonso, F.J.; González Barrio, R.; Martín Pozuelo, G.; Hidalgo, N.; Navarro González, I.; Masuero, D.; Soini, E.; Vrhovsek, U.; Periago, M.J. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile