Sfoglia per SSD  Settore AGR/16 - MICROBIOLOGIA AGRARIA

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 20 di 178
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2015 5 Insect vectors efficiently convey complex endophytic communities across grapevine plants Lopez Fernandez, J.S.; Mazzoni, V.; Bianchedi, P.; Pertot, I.; Campisano, A. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 Acidità del vino e lieviti non convenzionali: ricerche e applicazioni Guzzon, R.; Passerelli, A. -
1-gen-2023 Addition of herbal supplement to in vitro fermentation of dairy cow rumen modulates the microbial community Andersen, J.; Massaro, S.; Secchi, G.; Giannuzzi, D.; Schiavon, S.; Tagliapietra, F.; Franciosi, E. -
1-gen-2020 Agenti di biocontrollo contro le contaminazioni microbiche Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2019 Alle origini del difetto di tappo Guzzon, R. Articolo in rivista
12-giu-2024 Alpine grazing management, breed and diet effects on coagulation properties, composition, and microbiota of dairy cow milk by commercial mountain based herds Zanon, T.; Franciosi, E.; Cologna, N.; Goss, A.; Mancini, A.; Gauly, M. -
1-gen-2020 Ammine biogene nel vino: il ruolo dei batteri lattici Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2017 Application of an early monitoring tool to assess the effects on soil microbial biomass of organic fertilizers and soil conditioners in different soils Bona, D.; Antognoni, S.; Fornasier, F.; Mondini, C.; Silvestri, S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 The application of flow cytometry in microbiological monitoring during winemaking: two case studies Guzzon, R.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2024 Aroma features of Hanseniaspora vineae Hv205 wines in sequential and co-inoculation strategies Gallo, A.; Roman, T.; Paolini, M.; Cappello, N.; Guzzon, R.; Carrau, F.; Schneider, R.; Larcher, R. -
1-gen-2020 Azoto e lieviti: equilibrio essenziale per la qualità Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2018 The bacterial biota of laboratory-reared edible mealworms (Tenebrio molitor L.): from feed to frass Osimani, A.; Milanović, V.; Cardinali, F.; Garofalo, C.; Clementi, F.; Pasquini, M.; Riolo, P.; Ruschioni, S.; Isidoro, N.; Loreto, N.; Franciosi, E.; Tuohy, K.; Petruzzelli, A.; Foglini, M.; Gabucci, C.; Tonucci, F.; Aquilanti, L. Articolo in rivista
1-gen-2015 Bacterial endophytic communities during phytoplasmas infection highlight taxa associated with plant health Bulgari, D.; Bergna, A.; Albanese, D.; Casati, P.; Donati, C.; Bianco, P.; Campisano, A. Poster
1-gen-2014 Bacterial endophytic communities in the grapevine depend on pest management Campisano, A.; Antonielli, L.; Pancher, M.; Yousaf, S.; Pindo, M.; Pertot, I. Articolo in rivista
1-gen-2022 Bacteriophages biodiversity and quality of natural whey starter cultures in Trentingrana cheese production Mancini, A.; Zago, M.; Cologna, N.; Goss, A.; Merz, A.; Franciosi, E. -
1-gen-2018 Beneficial soil microbiome for sustainable agricultural production Crecchio, C.; Mimmo, T.; Bulgarelli, D.; Pertot, I.; Pii, Y.; Perazzolli, M.; Scagliola, M.; Cesco, S. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2018 Biodiversità microbica dei bagni di erba utilizzati per la fitobalneoterapia in Trentino Franciosi, E.; Narduzzi, L.; Paradiso, A.; Tuohy, K.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 Biodiversità microbica e caratteristiche organolettiche dei Formaggi di Malga trentini, ruolo delle popolazioni batteriche e del tempo di stagionatura Schiavon, S.; Guzzon, R.; Roman Villegas, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 Biodiversity and oenological attitude of Saccharomyces cerevisiae strains isolated in the Montalcino district: biodiversity of S. cerevisiae strains of Montalcino wines Guzzon, R.; Roman, T.; Larcher, R.; Francesca, N.; Guarcello, R.; Moschetti, G. Articolo in rivista
1-gen-2020 Bioformulation of microbial biocontrol agents for a sustainable agriculture Bejarano, A.; Puopolo, G. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Mostrati risultati da 1 a 20 di 178
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile