Sfoglia per SSD Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI ALIMENTI
3-Hexen-1-ol isomers in Müller-Thurgau wines: a "varietal" characteristic affected by must sulfiting time
1996-01-01 Nicolini, G.; Versini, G.; Amadei, E.; Marchio, M.
Ab initio calculation of the proton transfer reaction rate coefficients to volatile organic compounds related to cork taint in wine
2020-01-01 Bhatia, M.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Piseri, P.; Manini, N.
Accertamenti innovativi per la caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: l'analisi chimica isotopica e dell'aroma
2000-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Carlin, S.; Depentori, D.; Gasperi, F.; Ziller, L.
Accreditation of stable isotope ratio methods: guidelines for the implementation of a quality sistem according to ISO/IEC 17025:1999
2017-01-01 Perini, M.; Camin, F.
Accumulation of resveratrol during the ripening of Cabernet Sauvignon and Merlot grape
2000-01-01 Mattivi, F.; Clauser, E.; Tonon, D.; Forti, D.
Adding flavor to beverages with non-conventional yeasts
2018-01-01 Ravasio, D.; Carlin, S.; Boekhout, T.; Groenewald, M.; Vrhovsek, U.; Walther, A.; Wendland, J.
Addition of volatile sulfur compounds to yeast at the early stages of fermentation reveals distinct biological and chemical pathways for aroma formation
2020-01-01 Kinzurik, M.I.; Deed, R.C.; Herbst-Johnstone, M.; Slaghenaufi, D.; Guzzon, R.; Gardner, R.C.; Larcher, R.; Fedrizzi, B.
Advanced knowledge of three important classes of grape phenolics: Anthocyanins, Stilbenes and Flavonols
2013-01-01 Flamini, R.; Mattivi, F.; De Rosso, M.; Arapitsas, P.; Bavaresco, L.
Advances in analysis of instrumental food sensory quality data
2013-01-01 Bevilacqua, M.; Marini, F.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Advances in isotopic analysis for food authenticity testing
2016-01-01 Laursen, K.H.; Bontempo, L.; Camin, F.; Rossmann, A.
Aflatoxin occurrence in goat milk and supplied concentrate feed in farms of Veneto, Trentino and Friuli Venezia Giulia
2007-01-01 Saccà, E.; Vallati, A.; Ruatti, T.; Bigaran, F.; Piasentier, E.
Aggiornamenti e nuove omologazioni di Traminer aromatico
2002-01-01 Malossini, U.; Nicolini, G.; Versini, G.; Roncador, I.; Vindimian, M.E.; Carlin, S.
Aggiornamenti su cloni di varietà terpeniche
2019-01-01 Nicolini, G.; Malossini, U.; Roman, T.; Paolini, M.; Tonidandel, L.
Aggiornamenti sull'applicazione delle analisi degli isotopi stabili di bioelementi nel settore del controllo della genuinità e dell'origine nell'agroalimentare
2004-01-01 Versini, G.; Camin, F.
AI-based education for sustainability and the promotion of lifestyle and healthy diet: sustainable AI education for healthy lifestyles
2024-01-01 Fattouch, S.; Slama, F.B.; Jamoussi, H.; Bontempo, L.
Alcoholic fermentation of citrus flavedo and albedo with pure and mixed yeast strains: physicochemical characteristics and phytochemical profiles
2021-01-01 Multari, S.; Guzzon, R.; Caruso, M.; Licciardello, C.; Martens, S.
Alkaloid profiling of food tannins using high resolution mass spectrometry
2019-01-01 Nardin, T.; Apostoli, P.; Larcher, R.; Abballe, F.
Alkaloid profiling of food tannins using high resolution mass spectrometry
2019-01-01 Larcher, R.; Apostoli, P.; Nicolini, G.; Nardin, T.
Alkaloid profiling of food tannins using high resolution mass spectrometry
2019-01-01 Nardin, T.; Apostoli, P.; Larcher, R.
Alkaloid profiling of herbal drugs using high resolution mass spectrometry
2018-01-01 Nardin, T.; Piasentier, E.; Barnaba, C.; Larcher, R.
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