Sfoglia per SSD  Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI ALIMENTI

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 20 di 978
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1996 3-Hexen-1-ol isomers in Müller-Thurgau wines: a "varietal" characteristic affected by must sulfiting time Nicolini, G.; Versini, G.; Amadei, E.; Marchio, M. Articolo in rivista
1-gen-2020 Ab initio calculation of the proton transfer reaction rate coefficients to volatile organic compounds related to cork taint in wine Bhatia, M.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Piseri, P.; Manini, N. Articolo in rivista
1-gen-2000 Accertamenti innovativi per la caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: l'analisi chimica isotopica e dell'aroma Versini, G.; Camin, F.; Carlin, S.; Depentori, D.; Gasperi, F.; Ziller, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2017 Accreditation of stable isotope ratio methods: guidelines for the implementation of a quality sistem according to ISO/IEC 17025:1999 Perini, M.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2000 Accumulation of resveratrol during the ripening of Cabernet Sauvignon and Merlot grape Mattivi, F.; Clauser, E.; Tonon, D.; Forti, D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2018 Adding flavor to beverages with non-conventional yeasts Ravasio, D.; Carlin, S.; Boekhout, T.; Groenewald, M.; Vrhovsek, U.; Walther, A.; Wendland, J. Articolo in rivista
1-gen-2020 Addition of volatile sulfur compounds to yeast at the early stages of fermentation reveals distinct biological and chemical pathways for aroma formation Kinzurik, M.I.; Deed, R.C.; Herbst-Johnstone, M.; Slaghenaufi, D.; Guzzon, R.; Gardner, R.C.; Larcher, R.; Fedrizzi, B. Articolo in rivista
1-gen-2013 Advanced knowledge of three important classes of grape phenolics: Anthocyanins, Stilbenes and Flavonols Flamini, R.; Mattivi, F.; De Rosso, M.; Arapitsas, P.; Bavaresco, L. Articolo in rivista
1-gen-2013 Advances in analysis of instrumental food sensory quality data Bevilacqua, M.; Marini, F.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2016 Advances in isotopic analysis for food authenticity testing Laursen, K.H.; Bontempo, L.; Camin, F.; Rossmann, A. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2007 Aflatoxin occurrence in goat milk and supplied concentrate feed in farms of Veneto, Trentino and Friuli Venezia Giulia Saccà, E.; Vallati, A.; Ruatti, T.; Bigaran, F.; Piasentier, E. Abstract in rivista
1-gen-2002 Aggiornamenti e nuove omologazioni di Traminer aromatico Malossini, U.; Nicolini, G.; Versini, G.; Roncador, I.; Vindimian, M.E.; Carlin, S. Articolo in rivista
1-gen-2019 Aggiornamenti su cloni di varietà terpeniche Nicolini, G.; Malossini, U.; Roman, T.; Paolini, M.; Tonidandel, L. Other
1-gen-2004 Aggiornamenti sull'applicazione delle analisi degli isotopi stabili di bioelementi nel settore del controllo della genuinità e dell'origine nell'agroalimentare Versini, G.; Camin, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2024 AI-based education for sustainability and the promotion of lifestyle and healthy diet: sustainable AI education for healthy lifestyles Fattouch, S.; Slama, F.B.; Jamoussi, H.; Bontempo, L. -
1-gen-2021 Alcoholic fermentation of citrus flavedo and albedo with pure and mixed yeast strains: physicochemical characteristics and phytochemical profiles Multari, S.; Guzzon, R.; Caruso, M.; Licciardello, C.; Martens, S. Articolo in rivista
1-gen-2019 Alkaloid profiling of food tannins using high resolution mass spectrometry Nardin, T.; Apostoli, P.; Larcher, R.; Abballe, F. Poster
1-gen-2019 Alkaloid profiling of food tannins using high resolution mass spectrometry Larcher, R.; Apostoli, P.; Nicolini, G.; Nardin, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Alkaloid profiling of food tannins using high resolution mass spectrometry Nardin, T.; Apostoli, P.; Larcher, R. Poster
1-gen-2018 Alkaloid profiling of herbal drugs using high resolution mass spectrometry Nardin, T.; Piasentier, E.; Barnaba, C.; Larcher, R. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 1 a 20 di 978
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile