Sfoglia per SSD Settore AGR/18 - NUTRIZIONE E ALIMENTAZIONE ANIMALE
Mostrati risultati da 1 a 7 di 7
1a Giornata zootecnica: San Michele all'Adige, 21 marzo 2019
2019-01-01 Silvestri, S.
Analisi dei costi di alimentazione e valutazione della digeribilità di fieni trentini
2019-01-01 Peterlini, M.
Costi delle razioni e digeribilità dei fieni
2019-01-01 Peterlini, M.
Effect of including a seaweed meal in the diet on slaughter yield and major quality traits of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)
2018-01-01 Bruni, L.; Secci, G.; Faccenda, F.; Parisi, G.
Influence of essential oils in diet and life-stage on gut microbiota and fillet quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
2018-01-01 Ceppa, F.A.; Faccenda, F.; De Filippo, C.; Albanese, D.; Pindo, M.; Martelli, R.; Marconi, P.; Lunelli, F.; Fava, F.; Parisi, G.
A multi-kingdom metabarcoding study on cattle grazing Alpine pastures discloses intra-seasonal shifts in plant selection and faecal microbiota
2021-01-01 Palumbo, F.; Squartini, A.; Barcaccia, G.; Macolino, S.; Pornaro, C.; Pindo, M.; Sturaro, E.; Ramanzin, M.
Variations in stable isotope ratios in lamb blood fractions following dietary changes: a preliminary study
2016-01-01 Bontempo, L.; Camin, F.; Ziller, L.; Biondi, L.; D’Urso, M.G.; Vasta, V.; Luciano, G.
Mostrati risultati da 1 a 7 di 7
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile