Sfoglia per SSD Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI
2018 updates on the agronomic performances of fungus resistant wine grapes in Trentino (Italy)
2019-01-01 Gelmetti, A.; Bottura, M.; Roman, T.; Stefanini, M.; Nicolini, G.
3 PTR-ToF-MS as a high sensitivity sensor for online monitoring of Lacto-fermentation in plant-based beverages
2023-01-01 Corvino, A.; Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Capozzi, V.
Abbattimento di insetticidi e fungicidi durante la fermentazione in bianco da parte di coadiuvanti enologici
2017-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Sboner, M.; Volpini, A.; Manara, M.
Acceptability of a new olive pomace enriched biscuits (PreBiÒ®) in a dietary intervention with mildly hypercholesterolemic volunteers
2018-01-01 Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Conterno, L.; Gasperi, F.
Acceptability of scab-resistant apple cultivars
2015-01-01 Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F.
Acidificazione biologica del Vin Santo mediante l'impiego di Lachancea Thermotolerans
2022-01-01 Gallo, A.; Guzzon, R.; Malacarne, M.; Ongaro, M.; Roman Villegas, T.
Addition of selected starter/non-starter lactic acid bacterial inoculums to stabilise PDO Pecorino Siciliano cheese production
2020-01-01 Gaglio, R.; Franciosi, E.; Todaro, A.; Guarcello, R.; Alfeo, V.; Randazzo, C.L.; Settanni, L.; Todaro, M.
Advances in the application of Direct Injection Mass Spectrometry techniques to the analysis of grape, wine and other alcoholic beverages
2023-01-01 Romano, A.; Capozzi, V.; Khomenko, I.; Biasioli, F.
Age-related changes in the natural killer cell response to seasonal influenza vaccination are not influenced by a synbiotic: a randomised controlled trial
2018-01-01 Przemska-Kosicka, A.; Childs, C.E.; Maidens, C.; Dong, H.; Todd, S.; Gosney, M.A.; Tuohy, K.M.; Yaqoob, P.
Aggiornamenti chimico-compositivi ed enologici sul Traminer aromatico
2019-01-01 Roman, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.
Agro-ecological typization of hay meadows in mountain areas: a tool for the sustainable management of local forage resources
2018-01-01 Silvestri, S.; Gubert, F.; Franchi, R.; Grandi, L.
Alkyl pyrazines determination by Gas Chromatography - Ion Mobility Spectrometry: the roasted hazelnut case study
2022-01-01 Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Betta, E.; Cetto, I.; Gabetti, E.; Cavallero, A.; Aprea, E.; Biasioli, F.
Alterazioni cromatiche in cosmetica: percezione sensoriale e misurazioni strumentali
2016-01-01 Endrizzi, I.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Munter, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Miori, L.; Gasperi, F.
Analisi innovative per marcare i prodotti lattiero-caseari di montagna
2001-01-01 Camin, F.; Versini, G.
Antimicrobial activity of ozone: effectiveness against the main wine spoilage microorganisms and evaluation of impact on simple phenols in wine
2013-01-01 Guzzon, R.; Nardin, T.; Micheletti, O.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Antimicrobial activity of selected synbiotics targeted for the elderly against pathogenic Escherichia coli strains
2016-01-01 Likotrafiti, E.; Tuohy, K.M.; Gibson, G.R.; Rastall, R.A.
Antiossidanti nella mela e loro importanza nella nutrizione
2002-01-01 Mattivi, F.; Tonon, D.; Vrhovsek, U.
An apple a day keeps the doctor away: inter-relationship between apple consumption, the gut microbiota and cardio-metabolic disease risk reduction
2014-01-01 Koutsos, A.; Lovegrove, J.A.
Apple flavor: linking sensory perception to volatile release and textural properties
2015-01-01 Ting, V.; Romano, A.; Silcock, P.; Bremer, P.J.; Corollaro, M.L.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
Apple pathogens: organic essential oils as an alternative solution
2022-01-01 Di Francesco, A.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Parenti, A.; Placì, N.; Rigosi, F.; Baraldi, E.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2019 | 2018 updates on the agronomic performances of fungus resistant wine grapes in Trentino (Italy) | Gelmetti, A.; Bottura, M.; Roman, T.; Stefanini, M.; Nicolini, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2023 | 3 PTR-ToF-MS as a high sensitivity sensor for online monitoring of Lacto-fermentation in plant-based beverages | Corvino, A.; Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Capozzi, V. | - | |
1-gen-2017 | Abbattimento di insetticidi e fungicidi durante la fermentazione in bianco da parte di coadiuvanti enologici | Nicolini, G.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Sboner, M.; Volpini, A.; Manara, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Acceptability of a new olive pomace enriched biscuits (PreBiÒ®) in a dietary intervention with mildly hypercholesterolemic volunteers | Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Conterno, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Acceptability of scab-resistant apple cultivars | Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | Acidificazione biologica del Vin Santo mediante l'impiego di Lachancea Thermotolerans | Gallo, A.; Guzzon, R.; Malacarne, M.; Ongaro, M.; Roman Villegas, T. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Addition of selected starter/non-starter lactic acid bacterial inoculums to stabilise PDO Pecorino Siciliano cheese production | Gaglio, R.; Franciosi, E.; Todaro, A.; Guarcello, R.; Alfeo, V.; Randazzo, C.L.; Settanni, L.; Todaro, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2023 | Advances in the application of Direct Injection Mass Spectrometry techniques to the analysis of grape, wine and other alcoholic beverages | Romano, A.; Capozzi, V.; Khomenko, I.; Biasioli, F. | - | |
1-gen-2018 | Age-related changes in the natural killer cell response to seasonal influenza vaccination are not influenced by a synbiotic: a randomised controlled trial | Przemska-Kosicka, A.; Childs, C.E.; Maidens, C.; Dong, H.; Todd, S.; Gosney, M.A.; Tuohy, K.M.; Yaqoob, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Aggiornamenti chimico-compositivi ed enologici sul Traminer aromatico | Roman, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G. | Other | |
1-gen-2018 | Agro-ecological typization of hay meadows in mountain areas: a tool for the sustainable management of local forage resources | Silvestri, S.; Gubert, F.; Franchi, R.; Grandi, L. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | Alkyl pyrazines determination by Gas Chromatography - Ion Mobility Spectrometry: the roasted hazelnut case study | Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Betta, E.; Cetto, I.; Gabetti, E.; Cavallero, A.; Aprea, E.; Biasioli, F. | - | |
1-gen-2016 | Alterazioni cromatiche in cosmetica: percezione sensoriale e misurazioni strumentali | Endrizzi, I.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Munter, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Miori, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2001 | Analisi innovative per marcare i prodotti lattiero-caseari di montagna | Camin, F.; Versini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Antimicrobial activity of ozone: effectiveness against the main wine spoilage microorganisms and evaluation of impact on simple phenols in wine | Guzzon, R.; Nardin, T.; Micheletti, O.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | Antimicrobial activity of selected synbiotics targeted for the elderly against pathogenic Escherichia coli strains | Likotrafiti, E.; Tuohy, K.M.; Gibson, G.R.; Rastall, R.A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2002 | Antiossidanti nella mela e loro importanza nella nutrizione | Mattivi, F.; Tonon, D.; Vrhovsek, U. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | An apple a day keeps the doctor away: inter-relationship between apple consumption, the gut microbiota and cardio-metabolic disease risk reduction | Koutsos, A.; Lovegrove, J.A. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2015 | Apple flavor: linking sensory perception to volatile release and textural properties | Ting, V.; Romano, A.; Silcock, P.; Bremer, P.J.; Corollaro, M.L.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2022 | Apple pathogens: organic essential oils as an alternative solution | Di Francesco, A.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Parenti, A.; Placì, N.; Rigosi, F.; Baraldi, E. | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile