Sfoglia per SSD  Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 20 di 511
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2019 2018 updates on the agronomic performances of fungus resistant wine grapes in Trentino (Italy) Gelmetti, A.; Bottura, M.; Roman, T.; Stefanini, M.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 3 PTR-ToF-MS as a high sensitivity sensor for online monitoring of Lacto-fermentation in plant-based beverages Corvino, A.; Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Capozzi, V. -
1-gen-2017 Abbattimento di insetticidi e fungicidi durante la fermentazione in bianco da parte di coadiuvanti enologici Nicolini, G.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Sboner, M.; Volpini, A.; Manara, M. Articolo in rivista
1-gen-2018 Acceptability of a new olive pomace enriched biscuits (PreBiÒ®) in a dietary intervention with mildly hypercholesterolemic volunteers Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Conterno, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Acceptability of scab-resistant apple cultivars Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Acidificazione biologica del Vin Santo mediante l'impiego di Lachancea Thermotolerans Gallo, A.; Guzzon, R.; Malacarne, M.; Ongaro, M.; Roman Villegas, T. Articolo in rivista
1-gen-2020 Addition of selected starter/non-starter lactic acid bacterial inoculums to stabilise PDO Pecorino Siciliano cheese production Gaglio, R.; Franciosi, E.; Todaro, A.; Guarcello, R.; Alfeo, V.; Randazzo, C.L.; Settanni, L.; Todaro, M. Articolo in rivista
1-gen-2023 Advances in the application of Direct Injection Mass Spectrometry techniques to the analysis of grape, wine and other alcoholic beverages Romano, A.; Capozzi, V.; Khomenko, I.; Biasioli, F. -
1-gen-2018 Age-related changes in the natural killer cell response to seasonal influenza vaccination are not influenced by a synbiotic: a randomised controlled trial Przemska-Kosicka, A.; Childs, C.E.; Maidens, C.; Dong, H.; Todd, S.; Gosney, M.A.; Tuohy, K.M.; Yaqoob, P. Articolo in rivista
1-gen-2019 Aggiornamenti chimico-compositivi ed enologici sul Traminer aromatico Roman, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G. Other
1-gen-2018 Agro-ecological typization of hay meadows in mountain areas: a tool for the sustainable management of local forage resources Silvestri, S.; Gubert, F.; Franchi, R.; Grandi, L. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Alkyl pyrazines determination by Gas Chromatography - Ion Mobility Spectrometry: the roasted hazelnut case study Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Betta, E.; Cetto, I.; Gabetti, E.; Cavallero, A.; Aprea, E.; Biasioli, F. -
1-gen-2016 Alterazioni cromatiche in cosmetica: percezione sensoriale e misurazioni strumentali Endrizzi, I.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Munter, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Miori, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2001 Analisi innovative per marcare i prodotti lattiero-caseari di montagna Camin, F.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Antimicrobial activity of ozone: effectiveness against the main wine spoilage microorganisms and evaluation of impact on simple phenols in wine Guzzon, R.; Nardin, T.; Micheletti, O.; Nicolini, G.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2016 Antimicrobial activity of selected synbiotics targeted for the elderly against pathogenic Escherichia coli strains Likotrafiti, E.; Tuohy, K.M.; Gibson, G.R.; Rastall, R.A. Articolo in rivista
1-gen-2002 Antiossidanti nella mela e loro importanza nella nutrizione Mattivi, F.; Tonon, D.; Vrhovsek, U. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 An apple a day keeps the doctor away: inter-relationship between apple consumption, the gut microbiota and cardio-metabolic disease risk reduction Koutsos, A.; Lovegrove, J.A. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2015 Apple flavor: linking sensory perception to volatile release and textural properties Ting, V.; Romano, A.; Silcock, P.; Bremer, P.J.; Corollaro, M.L.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2022 Apple pathogens: organic essential oils as an alternative solution Di Francesco, A.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Parenti, A.; Placì, N.; Rigosi, F.; Baraldi, E. -
Mostrati risultati da 1 a 20 di 511
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile