Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 81 a 100 di 176
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
16-ott-2022 Influence of indigenous Hanseniaspora uvarum and Saccharomyces cerevisiae from sugar-rich substrates on the aromatic composition of loquat beer Pirrone, A.; Prestianni, R.; Naselli, V.; Todaro, A.; Farina, V.; Tinebra, I.; Guzzon, R.; Badalamenti, N.; Maggio, A.; Gaglio, R.; Settanni, L.; Bruno, M.; Moschetti, G.; Alfonzo, A.; Francesca, N. -
1-gen-2015 Influence of soil physical and chemical properties on fungal and bacterial communities in 12 vineyard soils from northern Italy Zanardo, M.; Stellin, F.; Gavinelli, F.; Sommaggio, D.; Rosselli, R.; Pindo, M.; La Porta, N.; Concheri, G.; Paoletti, M.G.; Squartini, A. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 The influence of the copper content in grape must on alcoholic fermentation kinetics and wine quality: a survey on the performance of 50 commercial active dry yeasts Cavazza, A.; Guzzon, R.; Malacarne, M.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2019 Inoculo simultaneo di lieviti e batteri Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2016 Insect-mediated transfer of microbial communities across plants Lopez Fernandez, J.S.; Mazzoni, V.; Bianchedi, P.; Pertot, I.; Campisano, A. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 Insertion sequence polymorphism and genomic rearrangements uncover hidden Wolbachia diversity in Drosophila suzukii and D. subpulchrella Senza cognome, R.K.; Siozos, S.; Miler, W.; Rota Stabelli, O. Articolo in rivista
1-gen-2001 The interaction between nitrogen and shade on grapevine: the effects on nutritional status, leaf age and leaf gas exchanges Porro, D.; Dallaserra, M.; Zatelli, A.; Ceschini, A.; Iacono, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 Interkingdom transfer of the human pathogen Propionibacterium acnes to the plant endosphere, and its adaptation Campisano, A. Other
1-gen-2022 Investigation by high-throughput sequencing methods of microbiota dynamics in spontaneous fermentation of Abruzzo (South Italy) wines Guzzon, R.; Franciosi, E.; Toffanin, A. -
1-gen-2015 L'ozono, un innovativo strumento per il controllo microbiologico in aziende lattiero-casearie tradizionali Guzzon, R.; Franciosi, E.; Carafa, I.; Larcher, R.; Tuohy, K.M. Articolo in rivista
1-gen-2020 La ceramica e il vino: esperienze di sanificazione Minute, F.; Giotto, F.; Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2021 La posizione del vigneto non cambia il microbiota Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2021 La presa di spuma e l'adattamento dei lieviti Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2019 La temperatura nella gestione della co-fermentazione tra lieviti e batteri Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2023 Lachancea thermotolerans, un lievito innovativo contro i cambiamenti climatici Guzzon, R. -
1-gen-2023 Le Mannoproteine, una risorsa nascosta nella feccia? Guzzon, R. -
1-gen-2024 Lieviti e alcol da problema a soluzione? Guzzon, R. -
1-gen-2023 Lieviti e biofilm: un’interessante strategia evolutiva Guzzon, R. -
1-gen-2023 Lieviti per la presa di spuma: caratteri essenziali e proprietà di interesse enologico Guzzon, R. -
1-gen-2023 Lieviti, qualità e aroma del vino: una complessa interazione Guzzon, R. -
Mostrati risultati da 81 a 100 di 176
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile