Sfoglia per SSD
Influence of indigenous Hanseniaspora uvarum and Saccharomyces cerevisiae from sugar-rich substrates on the aromatic composition of loquat beer
2022-10-16 Pirrone, A.; Prestianni, R.; Naselli, V.; Todaro, A.; Farina, V.; Tinebra, I.; Guzzon, R.; Badalamenti, N.; Maggio, A.; Gaglio, R.; Settanni, L.; Bruno, M.; Moschetti, G.; Alfonzo, A.; Francesca, N.
Influence of soil physical and chemical properties on fungal and bacterial communities in 12 vineyard soils from northern Italy
2015-01-01 Zanardo, M.; Stellin, F.; Gavinelli, F.; Sommaggio, D.; Rosselli, R.; Pindo, M.; La Porta, N.; Concheri, G.; Paoletti, M.G.; Squartini, A.
The influence of the copper content in grape must on alcoholic fermentation kinetics and wine quality: a survey on the performance of 50 commercial active dry yeasts
2013-01-01 Cavazza, A.; Guzzon, R.; Malacarne, M.; Larcher, R.
Inoculo simultaneo di lieviti e batteri
2019-01-01 Guzzon, R.
Insect-mediated transfer of microbial communities across plants
2016-01-01 Lopez Fernandez, J.S.; Mazzoni, V.; Bianchedi, P.; Pertot, I.; Campisano, A.
Insertion sequence polymorphism and genomic rearrangements uncover hidden Wolbachia diversity in Drosophila suzukii and D. subpulchrella
2017-01-01 Senza cognome, R.K.; Siozos, S.; Miler, W.; Rota Stabelli, O.
The interaction between nitrogen and shade on grapevine: the effects on nutritional status, leaf age and leaf gas exchanges
2001-01-01 Porro, D.; Dallaserra, M.; Zatelli, A.; Ceschini, A.; Iacono, F.
Interkingdom transfer of the human pathogen Propionibacterium acnes to the plant endosphere, and its adaptation
2014-01-01 Campisano, A.
Investigation by high-throughput sequencing methods of microbiota dynamics in spontaneous fermentation of Abruzzo (South Italy) wines
2022-01-01 Guzzon, R.; Franciosi, E.; Toffanin, A.
L'ozono, un innovativo strumento per il controllo microbiologico in aziende lattiero-casearie tradizionali
2015-01-01 Guzzon, R.; Franciosi, E.; Carafa, I.; Larcher, R.; Tuohy, K.M.
La ceramica e il vino: esperienze di sanificazione
2020-01-01 Minute, F.; Giotto, F.; Guzzon, R.
La posizione del vigneto non cambia il microbiota
2021-01-01 Guzzon, R.
La presa di spuma e l'adattamento dei lieviti
2021-01-01 Guzzon, R.
La temperatura nella gestione della co-fermentazione tra lieviti e batteri
2019-01-01 Guzzon, R.
Lachancea thermotolerans, un lievito innovativo contro i cambiamenti climatici
2023-01-01 Guzzon, R.
Le Mannoproteine, una risorsa nascosta nella feccia?
2023-01-01 Guzzon, R.
Lieviti e alcol da problema a soluzione?
2024-01-01 Guzzon, R.
Lieviti e biofilm: un’interessante strategia evolutiva
2023-01-01 Guzzon, R.
Lieviti per la presa di spuma: caratteri essenziali e proprietà di interesse enologico
2023-01-01 Guzzon, R.
Lieviti, qualità e aroma del vino: una complessa interazione
2023-01-01 Guzzon, R.
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile